torstai 7. marraskuuta 2013

Favourite bags

Stylisti-koulutuksessa käytiin läpi laukkuasiaa. Tarkemmin sanoen millaiset laukut sopivat parhaiten malliltaan eri vartalotyypeille. Tuolta kannalta ajatellen aihe tuntuu vähän tylsälle:)  Laukuthan ovat kunnon laukkufriikeille niin tunnetason asia, ettei siinä ole järjen kanssa mitään tekemistä:) Vai mitä olette mieltä?

Suoralle vartalotyypilleni käy kaikenlaiset laukut, joten se siitä:) Ja myönnän...olen aikamoinen laukkufani. Tosin en vedä läheskään vertoja hyvälle ystävälleni-  oikealle tyylitaiturille - jolla on tarkka silmä ja niin kadehdittava laukkukokoelma, että sitä ei voi kuin ihailla!


Nostalgista vintagea vai antiikkia?


Ensimmäisillä kesäduunirahoilla hankin Marimekon laukkuja ja aikanaan tunnetun varkautelaisen Three Bags-merkin tyylikkäitä laukkuja. Muuten, Finskin lentoemännilläkin oli käytössään Three Bags-laukut. Olen säästänyt pari laukkua niiltä ajoilta. Siis 1970-luvun lopulta! Apua!


Tämä Three Bags laukku on pehmeää nahkaa, nykyisin yksi tyttäreni lempilaukuista.


Klassinen kirjekuorilaukku 30 vuoden takaa on kuin tätä päivää. Ihanaa hopean väristä nahkaa.

Käyttölaukkuja mennen tullen



Musta-violetti Longchamp, löytö Hulluilta Päiviltä.

Vaalea beige croconahkainen Laura Ashleyn laukku on monivuotinen laukkuystävä.


Michael Korsin kaunokainen on jännä värin vaihtaja. Eri valossa värisävyt muuttuvat  beigestä mattasävystä metallinhohtoon. 


Guccia saa jo Suomestakin. Tämä hieman vanhempaa mallistoa. 


Tämä Michael Korsin nahkalaukku on ahkerassa käytössä.



Tähän Louis Vuittoniin on hyvä päättää "laukkukatsaus" tällä erää :) Kisu on jo kasvanut ulos tuosta veskasta. Muutamia laukkuja on aikaisemmin jo vilahdellut sivuilla, joten jatketaan laukuista kun uutta ilmenee....millainen on sinun lempilaukkusi tai laukkuhaaveesi ?






7 kommenttia:

  1. Kiva tyyli sinulla myös ! Ja kyllä sinulle on kertynyt paljon kauniita laukkuja :) Itselläni on myös muutama vanhempi laukku, tosin eivät ole omiani ( niitä en ole säästänyt ) vaan kummitädiltäni saatuja. Mutta rakkaita silti.

    Stylisti koulutus kuulostaa todella jännittävältä. Tsemppiä opintoihin !

    Ja mukavaa alkaa viikkoa sinullekin !

    VastaaPoista
  2. Mukava kun vastasit, kiitokset palautteestasi! Seurailen blogiasi aikamoisen säännöllisesti, se on niin ammattimaisesti tehty! Kommenttisi ovat tervetulleita, ja uutta oppia blogin( ulkomuodon ja kuvien ) tekemisen suhteen otan mielelläni vastaan.

    VastaaPoista
  3. Jestas, kun sinulla on kivannäköisiä laukkuja! Sopivat erittäin hyvin asuihisi ja tyyliisi. Laukkujahan ei voi olla koskaan liikaa.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos Kaarina! Tosiaan, laukkuja mahtuu aina garderobiin:)

      Poista
  4. Sinun laukuistasi voisin viedä Michael Korsit vaikka heti! :D Hänellä on kyllä monia sellaisia laukkuja, jotka kelpuuttasin itselleni. Keväällä olemme menossa käymään Lontoossa, joten voi olla mahdollista, että sieltä joku ihana laukku tulee ostettua.. :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Tykkään itsekin monista M.Korsin laukuista. Kun kävin kesällä New Yorkissa, siellä niitä oli katukuvassa tosi monella. Ehkä amerikkalaiset suosivat omia muotisuunnittelijoitaan vielä enemmän kuin eurooppalaisia.-Lontoon Harrodsilla on mielettömiä laukkuja:) Toivottavasti löydät omasi!

      Poista
  5. Kirjoittaja on poistanut tämän kommentin.

    VastaaPoista