perjantai 25. lokakuuta 2013

Uutta, entistä ja myytävää

Olen jo jonkin aikaa etsiskellyt vaaleaa kivan näköistä toppatakkia. "Shoppaile omassa kaupungissa" innoittamana astelin Moda Lauraan  ja siina se oli, suoraan silmieni edessä; tyylikkään näköinen vaalea beige, MarcO´Polon untuvatakki, harmaalla tehostetuin terein ja resorein. Takki muuttaa ilmettään irrotettavalla hupulla ja siihen on helppo yhdistää entisiä huiveja, laukkuja ja kenkiä. Kun takkini etupäässä ovat olleet mustia, on ihanaa löytää sävyltään mieleinen vaalean beige.


Hieman sporttinen cityuntuvatakki MarcO`Polo/laukku LV


Nuorempana olin impulsiivinen ostaja, harkinnasta ei voi puhua. Nykyään olen aika tarkka, mutta melkoisen spontaani edelleenkin. Seuraan kotimaisia ja ulkolaisia muotilehtiä säännöllisesti ja poimin sieltä parhaat minulle sopivat vinkit. Makuni on varmaankin aika klassinen, mutta toivon, ettei tylsä. Totuuden nimissä pitää kuitenkin todeta; kun aamulla väsyttää, tukka on litassa ja ollaan myöhässä niin töistä kuin koulustakin, voin vakuuttaa, että "tyylikkyys" on kaukana:) ja päälle lentää sitä sun tätä. Mut mitä väliä:)...

Kävin muutama kuukausi sitten hyvien ystävieni kanssa NewYorkissa. Sieltä mukaan tarttui "punaisia tuliaisia" syksyä varten. Piristävät mukavasti vaikka mustaa kokonaisuutta.


Shopping bag Calvin Klein/ kengät Zara NY


Vanhassa vara parempi
Vaatteita joista pidän, säästelen viimeiseen asti, mikäli ne ovat muuten kunnossa. Muuten laitan harvoin käyttämiäni  vaatteita nopeasti kiertoon. Yleensä myyn kirpparihintaan parille ystävälle ja loput vien kierrätykseen.

Villacasmir-poncho ja lompakko Burberry/ pikku laukku Longchamp


Joitakin vuosia sitten näin lentokentällä nuoren naisen, jolla oli mielestäni kiva ja persoonallinen poncho. Etsin vastaavaa Dubaista Burberryn liikkeestä, siellä sellainen olikin, mutta ei haluaami väriä. Meni vuosi, ja löysin klassisen ruskean Burberryn ponchon Hesasta pienestä butiikista. En voinut sitä ohittaa ja olen käyttänyt sitä tosi paljon. Perinteisesti tämä brittien ylpeys valmistettiin Scotlannissa. Mitenkähän lie nykyään? Hieman epäilen. 


Jotain myytävää

Stylisti-opinnoissa yhtenä tehtävänä värien osalta on ollut vastaaminen kysymyksiin:

- Pukeutumisvärini-työ,vapaa-aika,juhla. Näitä juttuja olen jo blogissani tuonutkin esille joiltakin osin ja varmaan näitä tulee jatkossakin käsiteltyä....( lyhennetyn paperiversion asiasta ope on jo saanut )

- Sisustusvärini oli toinen kysymys: Valkoisen, beigen ja ruskean eri sävyt, mustalla terästettynä, ovat ehkä ominta tällä hetkellä. Vuosien varrella huonekalut ovat vaihtuneet ja värit muuttuneet. Sisustustyylini on sekoitus erilaisia elementtejä, tehostettuna itämaisin vihahtein. Tässä yhteydessä ei asiasta enempää. Lisää sitten, kun opetuksessa pääsemme sinne asti. Tämä on kuitenkin aasinsilta aiheeseen siksi, koska talomme on myytävänä.  Mahdollisena osamaksuna käy myös pienempi rt-tai kerrostaloasunto.

Talomme etsii uusia asukkaita. Näkymä n. 40 m2 olohuoneesta.

Kaikki peruspalvelut: koulu, päiväkoti, kauppa, apteekki, kampaamo ja bussipysäkki ovat ihan lähellä. Vinkkaa myös kaverille!

Ihanaa! Viikonloppu on edessä, nauttikaa olostanne ja viihtykää!





6 kommenttia:

  1. Kiitos taas kirjoituksista. Toppatakki jonka olit löytänyt oli ihana, väristä myös minäkin pidän. Ja punainen piristeväri käy monen muun värin kanssa. Tulevana maanantaina käy Efva Attlingin edustaja ja ehkä on nyt uutuudet mukana ;) Moikka !

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitti palautteestasi. Jos vaan sopivia pokia tulee, joista luulet minun pitävän, laittele viestiä:)

      Poista
  2. Toppis on aivan ihana ja mielestäni klassikko, jota voit pitkäänkin käyttää, Asusteita voi sitten vaihdella mielin määrin ja väreillä pelata.

    VastaaPoista
  3. Kiitos Kaarina, ikuisena mustan ystävänä olen tosi tyytyväinen, että löysin kivannäköisen vaalen takin ja niin kuin sanoit asusteilla voi pelata hyvin.

    VastaaPoista
  4. Vihdoinkin sain aikaiseksi lukea tätä blogiasi :) Ihania ostoja Nykistä !!! Hyvää loppuvuotta sinne päin.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitti Miisa ja mukavaa vuoden vaihdetta sinnekin teille kaikille! Toivottavasti ensi vuonna pääsen käymään Tukholmassa ja ihailemaan kaupungin antia.
      Happy New Year 2014!

      Poista