sunnuntai 12. tammikuuta 2014

Fiilistellään vielä

Kun päivä pitenee kukon askeleen verran päivässä, ajatukset suuntautuvat jo kohti kevättä ja valoisampia aikoja. Onneksi satoi vähän lunta ja simsalapim....maisema valostui kuin olisi tunnelista putkahtanut maan pinnalle.

Koska ottamiani sisustuskuvia on vielä jäljellä ja mielestäni ne ovat kotoisen oloisia, ja hyvän näköisiä, ajattelin laittaa niitä vielä edellisen postauksen jatkoksi.


Tässä korituolissa, pönttöuunin loimussa, voisin lueskella joululahjaksi saamaani hyvää kirjaa ja siemailla hyvää cavaa tai jotain muuta hyvää. Hillitty ja hallittu värimaailma. Ei ehkä ihan arkipäivää, mutta väliäkös sillä.



Jos pönttöuuni on liian työläs, etkä viitsi kantaa niska limassa puita pönttöön, tässä on helpompi vaihtoehto, sisustustakka.( toimii muistaakseni etanolilla?) Antaa ainakin tunnelmaa. So english style! Olin sata vuotta sitten au pairina Lontoossa, ja isäntäperheelläni oli ihan tämän tyyppinen takka, jota ympäröi messinkinen matala kaide. Arvatkaa kuka hinkkasi sitä messinginpuhdistusaineella puhtaaksi joulun jälkeen?



Tämän kuvan otin ihan värin vuoksi. Harmaa ei ole näin isoina pintoina ihan ensimmäisenä vaihtoehtona mielessä.Toimii kuitenkin tosi kivasti. Muhkea viileänharmaa sohva valkoisilla kanttauksilla on viimeistellyn ja raikkaan näköinen. Valkoiset nojatuolit sivuilla raikastavat kokonaisuuden. Maton struktuuri sopii tähän myös tosi hyvin. Houkutteleva!




Mikä ihana nautiskelupaikka! Klassinen suomalainen kirjahylly, reilut, mutta pienikokoiset nojatuolit ja moderni kromijalkainen pöytä. Rauhallinen, hallittu ryhmä. Ja rohkea lattian valinta.

( kuvat: Cobello ja Böknas)

Viikonloppu on taas takana. Mukavaa alkavaa viikkoa!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti