perjantai 4. lokakuuta 2013

Syksyn muotipoimintoja

Olipas mukava pyörähtää Hesassa viikonloppureissulla. Mikä onkaan hauskempaa kuin kierrellä liikkeissä katselemassa, hypistelemässä, ihastelemassa, nauttimassa ja joskus shoppailemassakin:)
Istuin hyvien ystävien kanssa katukahvilassa kuoharin ääressä bongailemassa ohikulkijoiden habitusta. Kivaa ajanvietettä ja samalla saa kuvan mitä ajassa liikkuu... -Seuraavat kuvat ovat kuitenkin sisätiloista:) Mitä nyt vielä yksi kuva huippureissulta New Yorkista kesältä. Meillä likoilla uudet Calvin Kleinin laukut keikkuu käsivarrella ja ostoskassissa ja pitihän siellä kuuluisassa Victoria`s Secret liikkeessäkin pistäytyä:)


Shopping in New York.


Tehokas väriyhdistelmä vaikkapa työkäyttöön. ( Stockman )


Pliseeratun mekon seuraksi valittu ennakkoluuttomasti karvaliivi. (Stockmann)


Näyttävä trikoomekko klassisella kuolainkuosilla by Ralph Lauren. (Stockmann)

Shoppaus sujuu syystrenssi päällä ja Burberryn veska kainalossa. (Stockmann)



Michael Korsin tyylikäs citytoppis turkiskauluksella. ( kuva Stockmann)


Väriä ja näyttäviä kuoseja Desiqualin takkivalikoimista (Ajatar)


Tässä oli joitakin pikaisia yleiskuvia syksyn tarjonnasta. Mukavaa on, että vähän kaikki on muodissa.
Kaikille näyttää löytyvän päälle pantavaa, oman kukkaron  mukaan. Tyyli ei ole rahasta kiinni, sitä joko on tai ole, mutta tyyliä voi kehittää, paljonkin, jos oma tyyli ja olemus ylipäätään kiinnostaa:)
Aika monia näyttää kiinnostavan. Eihän vaatteet ja muoti maailman tärkein juttu ole, mutta jos tarkemmin ajatellaan, koko ala on valtava työllistäjä niin meillä kuin koko maailmassa. No,olipas filosofista...ja tämähän on jonkin sortin muotiblogi, joten pitäydyn aiheessa:)

Tällä viikolla stylisti-opinnoissa käsiteltiin värianalyysia. Tosi mielenkiintoista. Ope Kaarina kävi läpi perusasioita ja sitten päästiin jo hänen johdollaan töihin ja aloitimme tekemään harjoitusmielessä analyysejä toisistamme. Muutama ehdittiin tehdä, ja luulen, että monelle saattaa tulla yllätyksiäkin värien käytössä.
Itselleni ei ole koskaan tehty värianalyysiä. Innokkaana odotan sitä. Ensiksi katsottiin oma ihon väri, hiusten ja silmien väri ja niiden perusteella kokeiltiin kesä, kevät, syksy, talvi värihuiveja. Myös kompinaatiot ovat mahdollisia. Täytyy sanoa, että kyllä sieltä tavalla tai toisella totuus paljastuu....ja sehän on vaan positiivista!

Nyt toivottelen oikein rentouttavaa viikonloppua!











Ei kommentteja:

Lähetä kommentti