sunnuntai 13. lokakuuta 2013

Vähän väreistä ja huivihulluista

Talvivärit tuntuvat omilta.

Värianalyysiasioita on käyty läpi ja hauskaa on ollut koko porukalla. Oma tulokseni oli kontrastinen kesä. Hmm....en ole ihan varma, osin kyllä, mutta koen talven värit enemmän ominani. Eriväriset huivit viuhuivat stylistiopiskelijoiden päällä ja täytyy sanoa, että värillä on väliä. Oikeat värit heleyttävät, piristävät ja antavat iholle kuulakkaan sävyn. Ja huivi on helppo ja edullinen tapa stailata asua erinäköiseksi. Siis                            mars uuden huivin ostoon!

Syksyihminen saa värisävyjä suoraan luonnosta.

Olen oikein huivi-ihminen:) omistan kymmeniä huiveja ja väreissä riittää. Mieluisampia ovat yksiväriset pashminat,
luonnonsilkkiset pikkuhuivitkin miellyttävät. Viimeisimpiä ostoksia ovat italialaisen muotitalo Moschinon Cheap&Chic veikeä silkkihuivi ale-löytönä ja vastustamaton Louis Vuittonin farkkusininen Monogram Denim Shawl. Ohut, ihanan lämmin ja kaunis.




Tässä ehkäpä eniten käyttämiäni
pashminoita. Varastosta löytyy myös kuviollisia ja liukuvärjättyjä, myös kesäihmisen sävyissä:)

Hand woven in Nepal,
70% pashmina, 30% silk.





Ihanaa arjen luksusta. 

Moschinon huivin viesti: When life gives you troubles, blow bubbles.

Tämä väreistä ja huiveista tällä erää. Syyslomaviikko on edessä ja muutama lomapäivä. Tänään aurinko paistaa ja syysruska on kaunista ! Palataan taas....




5 kommenttia:

  1. Heipä hei, vaikuttaapa mielenkiintoiselle koulutukselle, täytyy tulla seuraamaan tarinointiasi :) Saanko kysyä kenen järjestämä koulutus on ja missä päin maatamme järjestetään, itseänikin voisi tällainen kiinostaa? Onnea opintoihin :)

    VastaaPoista
  2. Hei ! Olen ihan ällikällä, miten eksyit tälle sivulle:) ? Stylisti-koulutuksen järjestää Varkaudessa Savon ammatti-ja aikuisopisto ( viime keväänä eka oli Kuopiossa )
    Opetusta on kahtena iltana viikossa joka toinen viikko ensi kevääseen saakka. Eri opettajat/asiantuntijat opettavat eri osa-alueita. Koulutuksesta oli ilmoitus Warkauden Lehdessä, siitä tämän jutun bongasin. Katselen ja tutustun sinun blogiisi illalla. Mukavia syyspäiviä !

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos vastauksestasi, voi kun tänne eteläisemmällekin seudulle saisi tuollaisen koulutuksen! Mitä lie googlailin ja löysin sellaisen blogin kuin "Stylistit" ja sieltä sivupalkista löysin tänne. Ja tulen kyllä jatkossakin :)

      Poista
  3. Onnittelut stylistikoulutukseen Pirjo! Innolla seuraan sinun blogiasi. Minä olen värianalyysin mukaan kesä, ja siellä on niin minun värejä ja hopeasta pidän nyt vanhemmiten enemmän.
    Ihanaa syksyn jatkoa :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Moikka! Perille tuli kommenttisi, vaikka epäilit ettei tule. Kiitos kannustuksesta!
      Värianalyysistä sen verran, että open mukaan kontrastinen kesä voi pitää myös talvityypin väreistä. Näin myös minun kohdallani.Tämä stylistikoulutus on ollut tosi kivaa ja innostavaa. Perästä kuuluu.....aurinkoisia syyspäiviä sinullekin!

      Poista