lauantai 13. syyskuuta 2014

Sadun country-koti osa 2


Aurinkoisen lauantaipäivän päätteeksi palaan Sadun rantakodin tunnelmiin. Vielä muutama maistiainen persoonalliseen kotiin.



Puhdistettu, mutta ei liian korjailtu meijerin vanha ovi näyttää hyvältä pöytänä, eikä pelkää koviakaan kolhuja.

Miltä näyttää pikku Helmin huone? Käydäänpä katsomassa.


Pikku prinsessojen huone on  täynnä kivoja juttuja, mitä pienet prinsessat nyt yleensäkin tarvitsevat:)
Huomaa kaunis, entisöity vanha sivusta vedettävä puusänky. Ja kristallikruunu tietysti!



Kummitädin mieluisa lahja Helmille. Tässä on kiva leikkiä koulua ja pelailla Kimbleä.




Tämän kodin takkahuone on hengeltään maskuliininen, konjakin sävyisine nahkakalustoineen. Talja lattialla käy tähän huoneeseen mitä parhaimmin.Useinhan takkahuoneet monessa talossa jäävät syystä tai toisesta loppujen lopuksi vähälle käytölle, mutta tässä on onnistunut versio viihtyisästä ja paljon käytetystä oleskelutilasta. Ovi johtaa pukuhuoneeseeen ja tummanhämyiseen saunaan.





Tässä on aviomiehen lempipaikka. Vanha vitriini on sisustusaarre, josta löytyy lasit kätevästi saunajuoman nauttimiseen.





 Takkatulen loimussa on mukavaa lueskella myös hyvää kirjaa. Kirjahylly peittää koko takaseinän ja on Sadun "must" kaluste. Klassinen Tiffany-tyyppinen valaisin sirolla sivupöydällä antaa tunnelmaa tilaan.




Takkahuoneesta johtaa ovi suoraan tilavaan pukuhuoneeseen. Toisessa päässä on tummaksi käsitelty sauna ja toisesta päästä johtaa ovi suoraan pihan läpi ihanan pitkälle laiturille, josta pääsee pulahtamaan vilpoiseen veteen. Ihan luksusta.



Satu muuten aloittaa tänä syksynä Soisalo-opistossa Kaaoksen kesytys-kurssin, joka on täyttynyt heti. Sieltä saa varmaan hyviä vinkkejä ammattijärjestäjältä, jolla on runsas, mutta järjestyksessä oleva tyyli:)

Toivottavasti saitte sisustustuulahduksia syksyynne. Leppoisaa lauantai-iltaa!


2 kommenttia:

  1. Ihanan kodikas koti! Todella kiva, että olet päivittänyt blogia vielä opintojemme loppumisen jälkeenkin :) Mukavaa syksyä!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Tosiaan, viihtyisä ja kodikas koti. Kiva kun kävit sivuilla Johanna! Hyvää syksyä sinullekin!

      Poista